Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk.
Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • 1 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Basic Szerver Monitoring Csomag

Cikkszám: BSZMCS
Készlet: Raktáron
Várható szállítási díj (bruttó összeg): Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 4
Nyomtatási nézet
Kedvezőbb ajánlat

Termékleírás

Basic Szerver Monitoring Csomag tartalma Maximum 2 db host monitorozása, mely lehet 1db fizikai és 1db virtuális vagy 2db fizikai host. Maximum 10 szerviz monitorozása. A szervíz állapotok:OK, Critical, Warning, míg a host állapotok:OK, down és Flapping lehet. Mintavételi idő:5 perc. Mind a host, mind a szerviz állapotokról email értesítés és webes felületen kap tájékoztatást
Basic Szerver Monitoring Csomag ára 2.990 Ft + ÁFA/hó, illetve a beüzemelést követő minden módosításért 8.000 Ft + ÁFA/óra díjat számítunk fel.
Monitorozó szolgáltatások
Windows monitorozás Könnyen áttekinthetően megkapja az információt, a kritikus Windows szerver mutatókra, mint például a CPU, a memóriahasználat, a lemezhasználat, és a szolgáltatások.
Linux monitorozás Proaktívan figyelemmel kísérheti Linux és FreeBSD szervereit, azonosítja a teljesítmény állapotát.
Microsoft alkalmazások monitorozása Elemezze a teljesítményt és figyelje a kritikus Microsoft alkalmazást, mint például a Microsoft Exchange, az IIS, az SQL, a BizTalk, a SharePoint, az Office 365, az Active Directory, és a Hyper-V.
VMware ESX monitorozása Fedezze fel teljes virtuális infrastruktúráját és maximalizálja a VMware ESX / ESXi szerver rendelkezésre állását. Győződjön meg róla, hogy a virtualizációs környezet mindig csúcs teljesítmény mellett működik.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Állapotra vonatkozó ismertető

"Újszerűnek" nevezzük azt a terméket, melyet korábban már használtak, de a használat során megőrizte kiváló, szinte új állapotát. A burkolat külső részén elfordulhat használatból eredő koszolódás.

"Felújítottnak" nevezzük azokat a termékeket, melyek külső burkolati elemein előfordulhatnak használatból eredő sérülések, koszolódások, de ezek a termék megfelelő működését egyáltalán nem befolyásolják.

"Újszerű, illetve Felújított" termék esetében sem mérvadó a gyártó által meghatározott akkumulátorra vonatkozó adatok, mivel az akkumulátorok a használat, vagy a hosszabb állás miatt is veszíthetnek a teljesítményből, így a garanciális igények az akkumulátorokra nem vonatkoznak.