Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk.
Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • 1 év garancia és
  garancia hosszabbítás

R510 - CUSTOMIZE

A Dell PowerEdge R510, a Dell díjnyertes PowerEdge 2950, 10. generációs szerverének utódja. A két egység magas Dell PowerEdge R510, lehetőséget biztosít közepes méretű vállalatoknak, magas szintű virtualizációs környezet kialakítása, vagy akár SQL adatbázis célra történő felhasználásra. A 10. generációs szerverek megbízhatósága alapján a Dell PowerEdge R510 csúcsminőségű CPU-beállításokat, és a PowerEdge 2950 III memóriakapacitásának dupláját kínálja.

A korábbi szerver generációkhoz hasonlóan, a PowerEdge R510 számos konfigurációs opciót tartalmaz, beleértve akár kettő Intel Xeon négy- vagy hatmagos 5500 vagy 5600 sorozatú processzort, akár 128 GB RAM-ot és akár tizenkettő SAS vagy SATA merevlemez-meghajtót is képes kezelni. Ezenkívül két gigabites NIC-port szabványos, opcionális kettős redundáns tápegységet és három PCI Express bővítőhelyet tartalmaz.

Dell PowerEdge R510 Technikai dokumentációk angolul:

Dell PowerEdge R510 Technical Guidebook

Dell PowerEdge R510 Hardware Owner's Manual

 

Válasszon az alábbi előre konfigurált ServerElite felújított szerverei közül, vagy konfiguráljon saját magának, az üzleti igényeinek megfelelően.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.