Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk.
Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • 1 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia a ServerElite által nyújtott alap 12 hónap jótállási idő meghosszabbítását jelenti, mellyel a ServerElite-nél vásárolt eszközét hosszabb ideig tudhatja biztonságban. A meghosszabbítás ideje plusz 12 hónapig tart, melynek kezdő napja az alap jótállási idő lejáratától számítandó.

A kiterjesztett garancia ideje alatt, a Vásárlók ugyanazokat az előnyöket élvezhetik, mint a Standard pick up & return, az NBD pick up & return és az NBD helyszíni garancia esetében. A kiterjesztett garancia szolgáltatás külön térítés ellenében vehető igénybe, melynek ára a termékeknél külön-külön fel van tüntetve.

Amennyiben a kiterjesztett garanciát a vásárláskor nem veszi igénybe a Vásárló, úgy az alap jótállási/garancia idő lejárta előtt 3 hónappal még lehetősége van a Vásárlónak megigényelni ezt. A kiterjesztett garancia igénylés érvényesítéséről, áráról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, az info@serverelite.hu email címen.

 

Feltételek:

A kiterjesztett garancia kizárólag a ServerElite-től vásárolt eszközökre vehető igénybe. Az eszközök azonosítása sorozatszámuk, leltári azonosítójuk, az alap jótállási jegy  és a vásárlást igazoló számla alapján történik, bármelyik hiánya esetén, a kiterjesztett garancia igényét nem érvényesítheti az Ügyfél.

A kiterjesztett garancia feltétele és az ügyintézés menete pontosan megegyezik az alap Standard pick up & return, az NBD pick up & return és az NBD helyszíni garancia feltételeivel és ügyintézés meneteivel. Ezek részleteiről a Garancia weboldalon tájékozódhat.