Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk.
Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • 1 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia a ServerElite által nyújtott alap 12 hónap jótállási idő meghosszabbítását jelenti, mellyel a nálunk vásárolt eszközét hosszabb ideig tudhatja biztonságban. A meghosszabbítás ideje igény szerint 6 hónaptól - 12 hónapig tarthat, melynek kezdő napja az alap jótállási idő lejáratától számítandó.

A kiterjesztett garancia ideje alatt vásárlóink ugyanazokat az előnyöket élvezheti, melyek a normál garancia idején is fennállnak. A kiterjesztett garancia szolgáltatás külön térítés ellenében minden termékekre igénybe vehető, melynél ez jelezve van.

A kiterjesztett garanciát, a ServerElite oldalán feltüntetett áron vásárolhatja meg a termék megvásárlásakor, illetve az alap jótállási/garancia idő lejárta előtt 3 hónappal.

 

Feltételek:

A kiterjesztett garancia kizárólag a ServerElite-től vásárolt eszközökre vehető igénybe. Az eszközök azonosítása sorozatszámuk, leltári azonosítójuk, az alap jótállási jegy  és a vásárlást igazoló számla alapján történik, bármelyik hiánya esetén, a kiterjesztett garancia igényét nem érvényesítheti az Ügyfél.

Kiterjesztett garanciával biztosított termék egy hónapnál több ideig nem lehet szervizben. A szervizelés időtartama attól a pillanattól számítandó, amikor a terméket a ServerElite átveszi. Amennyiben a termék nem javítható a fent említett időn belül, úgy a termék egy másik használt termékre cserélendő, amely az eredeti termékkel azonos vagy ahhoz hasonló, annak funkcióját, tulajdonságait valamint teljesítményét illetően. A technológiai fejlődést figyelembe véve, a cseretermék ára az eredeti termékénél alacsonyabb is lehet. A cseretermékre a kiterjesztett garancia az eredeti termékre megvásárolt szolgáltatás időtartamának lejáratáig érvényes. Amennyiben csere nem lehetséges, úgy az Ügyfélnek visszajár a termék vételára, azaz a vásárlást igazoló számlán feltüntetett összeg. Ez utóbbi esetben, ha az Ügyfél a termék vételárát visszakapja, a kiterjesztett garancia szolgáltatás hatálya megszűnik.

Amennyiben az Ügyfél indokolatlanul kéri a termékek szervizelését, a ServerElite fenntartja a jogot, hogy az állapotfelmérést (8.000 Ft + ÁFA/óra), illetve szállítást díjkötelessé tegye.

A garanciális idő a termék működésképtelenségének időtartamával meghosszabbodik. Ez az időtartam a termék szervizbe küldésének időpontjától számítva addig tart, amíg azt az Ügyfél működőképes állapotban visszakapja az írásbeli értesítéssel (e-mail), hogy a hiba elhárításra került.

A kiterjesztett garancia-szolgáltatás Magyarország területén vehető igénybe, kizárólag a ServerElite-től vásárolt eszközök esetén, igénybe vétele pedig megegyezik az alap garanciális időtartam alatti folyamattal.

Kiterjesztett garancia minden egyéb feltétele, illetve igénybe vétele megegyezik az alap garancia/jótállás menetével. Ennek részleteiről, a Garancia weboldalon tájékozódhat.