Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • Akár 5 év garancia és
  garancia hosszabbítás

A Dell Technologies új 15 Generációs PowerEdge szerverei mesterséges intelligenciával és emelt szintű teljesítménnyel

A Dell Technologies új 15 Generációs PowerEdge szerverei mesterséges intelligenciával és emelt szintű teljesítménnyel A Dell Technologies piacra dobta a szerverek következő generációját, a legerősebb és legbiztonságosabb Dell EMC PowerEdge szervercsaládjával. Az új szerverekkel a Dell Technologies utat nyitott a mesterséges intelligencia számára, hogy nagyobb IT-hatékonyságot kínáljon és megfeleljen az egyedi informatika igényeknek.

A világ legkeresettebb szervercsaládjának 15 generációja az eddigi legmagasabb teljesítményt nyújtja.

"Az adatok létrehozása és felhasználása minden eddiginél több helyen zajlik, és a szervezetek számára kihívást jelent, hogy ennek ellenére a lehető leggyorsabban, a legjobb döntéseket hozzák" - mondta Jeff Boudreau, a Dell Technologies Infrastructure Solutions Group elnök-vezérigazgatója. "Miközben az informatika jövője érdekében fejlesztünk, a magasfokú automatizálás elengedhetetlen, függetlenül attól, hogy hol található az infrastruktúra. Új PowerEdge szervereink a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, hogy segítsenek ügyfeleinknek felgyorsítani az adatok feldolgozását és a mesterséges intelligencia felé való elmozdulást."

A mesterséges intelligencia segíti az ügyfeleket abban, hogy a jövőben teljes mértékben a saját maguk által kiépített, önellátó és felügyelt infrastruktúrát használjanak.

Az eddigi legmagasabb teljesítmény segít a vállalkozásoknak gyorsabban elérni a céljait

Az AMD és az Intel legújabb technológiáit használó PowerEdge szerverek biztosítják a legnagyobb igénybevételhez szükséges teljesítményt.

A 3. generációs AMD EPYC processzorokkal rendelkező PowerEdge R6515 akár 60%-kal felgyorsítja az adatfeldolgozást a nagy adathalmazú Hadoop-adatbázisokban, lerövidítve a szükséges időt.

A PowerEdge R750 a 3. generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal akár 43%-kal nagyobb teljesítményt nyújt a párhuzamos feladatok megoldásában.

"A PowerEdge szervereken telepített virtualizált környezet lehetőséget biztosít az erőforrások szükség szerinti átcsoportosítására" - mondta Joel Weight, az Overstock.com technológiai igazgatója. "Legyen szó e-mailről, megnövekedett ügyfélforgalomról vagy bármilyen munkaterhelésről, amelyet gyorsan kell elvégezni, a PowerEdge rugalmasságának és teljesítményének köszönhetően képesek vagyunk alkalmazkodni az üzleti igényekhez."

AI-optimalizált, hogy megbirkózzon a legnagyobb adatigényű feladatokkal is

A PowerEdge szerverek mostantól PCIe Gen 4.0-val rendelkeznek, ami megduplázza az átviteli teljesítményt az előző generációhoz képest és szerverenként akár hat gyorsítót is használnak, amelyek támogatják a legnagyobb kihívást jelentő, adatigényes feladatok elvégzését. Ez a PowerEdge mesterséges intelligenciájával párosulva teszik lehetővé a szervezetek számára, hogy előre felmérjék igényeiket, és gyorsabban reagáljanak rájuk.

Ez a generáció két teljesen új, gyorsítóra optimalizált szervert tartalmaz:

A PowerEdge XE8545, a mesterséges intelligencia hatékony használatának egyik eszköze, a legújabb HPC Ready megoldást alkalmazva az AI és az adatelemzés számára, megkönnyítve az AI, az elemzések és a fejlett nagy rendszerigényű feladatok futtatását egy rendszeren. A PowerEdge XE8545 akár 128 mag 3. generációs AMD EPYC processzort, négy NVIDIA A100 GPU-t és az NVIDIA vGPU szoftverének optimalizált teljesítményét ötvözi egy kétfoglalatos, 4U rack szerverben.

A PowerEdge R750xa, amit kifejezetten a teljesítmény fokozására terveztek a mesterséges intelligencia igényeihez, az NVIDIA AI Enterprise szoftvercsomag támogatásával, amely kizárólag a VMware vSphere 7 Update 2-hez érhető el. A kétfoglalatos, 2U-s szerver Intel Xeon Scalable processzorokkal, és akár négy dupla szélességű GPU-t és hat egy szélességű GPU-t támogat.

A robusztus szerverek egy teljesen új szintet képviselnek

A távoli és zord környezetekben való munkára készült generáció már magában foglalja a strapabíró PowerEdge XR11 és XR12 szervereket, amelyek a vállalati teljesítményt és biztonságot tartós formában biztosítják. Az edzett házzal, minimális helyigénnyel és több gyorsító támogatásával az Intel-alapú XR11 és XR12 szerverek a megnövekedett igényekre készültek.

„Az infrastruktúra már régen túlfejlődött az adatközponton, és a peremeken is egyre bonyolultabb” – mondta Patrick Moorhead, a Moor Insights & Strategy alapítója és elnöke. "A Dell szerverei és intelligens felügyeleti megoldásai olyan lehetőségeket és eszközöket biztosítanak a szervezetek számára, amelyek alkalmasak a legösszetettebb feladatok futtatásához az adatközponttól a szélig, vagy bárhol, ahol szükségük van rá."


Beépített biztonság a végpontok közötti védelem érdekében

A felhasználók szerte a világon arról számolnak be, hogy a digitális átalakulás felé vezető úton az adatvédelem és a kiberbiztonság a legfőbb problémájuk. A kibertámadásoknak ellenálló architektúrával és a jól bevált Root of Trust rendszerrel felépített új generáció biztosítja, hogy a PowerEdge szerverek biztonságban legyenek az életciklusuk során.

A biztonság már a telepítés előtt elkezdődik a Dell Technologies Secured Component Verification szolgáltatással, amely a maga nemében egyedülálló ajánlat és a Dell Secure Supply Chain biztosítási folyamatának kiterjesztése. Az olyan egyedi funkciókkal, mint például a PowerEdge UEFI Secure Boot Customisation, a rendszerindítási biztonság jobban felügyelhető a támadások hatékonyabb megakadályozása érdekében.

Energiatakarékos hűtés, a fenntarthatóságot szem előtt tartva

Az energiahatékony termékek fontosak a környezet és ügyfeleink számára, és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk minden tevékenységünk részét képezi. Az egyedi tervezésű házzal az új szerverek ventilátorokkal és adaptív hűtéssel rendelkeznek a hatékonyabb energiafogyasztás érdekében, amely akár 60%-kal javítja az energiahatékonyságot az előző generációhoz képest. A többirányú hűtéssel a PowerEdge automatikusan a szerver legmelegebb részére irányítja a légáramlást az optimalizált hűtés érdekében. Az egyes szervereken elérhető közvetlen folyadékhűtés saját szivárgásérzékelő technológiával rendelkezik a problémák gyorsabb megtalálása és megoldása érdekében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dell PoweEdge