Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • Akár 5 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Dell PowerEdge Blade szerverek

Olyan adatközpontokban, ahol a rendelkezésre álló hely korlátozott, továbbá a bővítés kiemelten fontos, ott a Dell PowerEdge blade szerverek kerülnek előtérbe.

ServerElite | Dell PowerEdge rack szerver

 

A blade szerverek az egyszerű karbantartást kínálják, mivel az egyes modulok szükség szerint eltávolíthatók, így a bővítések sem okoznak gondot. Kábelezési szempontból is kényelmesebb mivel a kábeleket nem szerverenként külön-külön kell kialakítani. A blade kiszolgáló moduláris felépítése miatt nem csak a teljes energiafelhasználást javítja, hanem hatékonyabban növeli a hőelvezetést is, ami néhány adatközpontban kihívást jelenthet.

 

A Dell PowerEdge blade kiszolgálók általában legfeljebb két processzort és két merevlemezt fogadnak modulonként, bár vannak olyan pengék, amelyek többet is képesek tárolni. A memória kapacitása minden modellnél változó. Ezenkívül a távoli hozzáférést belső kártyák telepítésével lehet aktiválni.

 

A ServerElite felújított Dell PowerEdge és HP Proliant szerverekre és pótalkatrészekre specializálódott. Minden szerverünket tesztelve és a legfrissebb firmwarek-kel frissítve értékesítünk. Partnereinknek biztosítjuk a lehetőséget, hogy az üzleti igényeinek megfelelően saját maga állítsa össze a konfigurációz.

 

Kattintson az alábbi raktáron lévő valamely Dell PowerEdge blade kialakítású szerverére.

Rendezés:
KATTINTSON AZ AJÁNLATKÉRÉS GOMBRA ÉS KÉRJEN EGYEDI KONFIGURÁCIÓRA AJÁNLATOT!
KATTINTSON AZ AJÁNLATKÉRÉS GOMBRA ÉS KÉRJEN EGYEDI KONFIGURÁCIÓRA AJÁNLATOT!
KATTINTSON AZ AJÁNLATKÉRÉS GOMBRA ÉS KÉRJEN EGYEDI KONFIGURÁCIÓRA AJÁNLATOT!