Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • 1 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Kiterjesztett jótállás

A kiterjesztett jótállás a ServerElite által nyújtott eredeti jótállási idő meghosszabbítását jelenti, mellyel a ServerElite-nél vásárolt eszközét hosszabb ideig tudhatja biztonságban. A meghosszabbítás ideje maximum plusz 36 hónapig tart, melynek kezdő napja az alap jótállási idő lejáratától számítandó.

A kiterjesztett jótállás ideje alatt, a Vásárlók ugyanazokat az előnyöket élvezhetik, mint a Standard pick up & return, az NBD pick up & return és az NBD helyszíni garancia esetében. A kiterjesztett jótállás szolgáltatás külön térítés ellenében vehető igénybe, melynek ára a termékeknél külön-külön fel van tüntetve.

Amennyiben a kiterjesztett jótállást a vásárláskor nem veszi igénybe a Vásárló, úgy az alap jótállási idő lejárta előtt 1 hónappal még lehetősége van a Vásárlónak megigényelni ezt. A kiterjesztett jótállás igénylés érvényesítéséről, áráról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, az info@serverelite.hu email címen.

 

Feltételek:

A kiterjesztett jótállás kizárólag a ServerElite-től vásárolt eszközökre vehető igénybe. Az eszközök azonosítása sorozatszámuk, leltári azonosítójuk, az alap jótállási jegy  és a vásárlást igazoló számla alapján történik, bármelyik hiánya esetén, a kiterjesztett jótállási igényét nem érvényesítheti az Ügyfél.

A kiterjesztett jótállás feltétele és az ügyintézés menete pontosan megegyezik az alap Standard pick up & return, az NBD pick up & return és az NBD helyszíni garancia feltételeivel és ügyintézés meneteivel. Ezek részleteiről a  következő Jótállás weboldalon tájékozódhat.