Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • Akár 5 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Az új szerverek eladásának piacán is élmezőnyben a ServerElite.

Az új szerverek eladásának piacán is élmezőnyben a ServerElite. Bár a ServerElite 2016-os indulásakor kizárólag használt szerverek értékesítésével foglalkozott, ez mára jelentősen megváltozott. Már működésünk első éveiben is számtalan megkeresést és jelzést kaptunk arra vonatkozólag, hogy célszerű lenne új eszközöket is tartani kínálatunkban.

Cégünk növekedésével párhuzamosan egyre szorosabb kapcsolatokat sikerült kialakítanunk a legnagyobb gyártókkal és forgalmazókkal, melynek köszönhetően, többek között Dell Technologies Gold  partnerek is lettünk. Dell Technologies GOLD partnerként pedig biztosítani tudjuk ügyfeleinknek, a legújabb technológiák elérését, azok technikai támogatását, finanszírozási lehetőségeit. Mindezt a Dell-el szoros együttműködésben, kihasználva a világcég által nyújtott támogatásokat, lehetőségeket.

A tervezést és a tárgyalásokat 2021-ben követték a tettek. Abban az évben, vagyis már 3 éve kezdtük meg az új szerverek értékesítését is. A fejlődés pedig azóta is töretlen, hiszen évről-évre egyre nagyobb arányt képviselnek forgalmunkból az új eszközök.

A Dell rack szerverkínálatunk 18 kategóriájából 6 mellett szerepel a "new" jelölés, vagyis az abban található eszközök teljesen újak.

A Dell tower szerverek esetében ez a szám 8-ból 3.

De a HPE rack szerver kínálatunk harmada és a tower szerverek negyede is új.

Dell kínálatunkban a Poweredge szerverek 15. generációja is elérhető.

Többek között az R350, R450, R550, R650 XS és R750 XS, de már kapható a 16. generációs R660 XS is.

Egy szó mint száz a szerver vásárlás előtt állok, keressenek új vagy használt szervert garantáltan találnak megoldást a ServerElite kínálatában.