Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • Akár 5 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Dell R710, a költséghatékony szervergép

Nem mindenki szeretne manapság százezreket költeni egy megbízható szerverpark létrehozására, ráadásul sokaknak nincs is szükségük ilyen komoly IT infrastruktúrákra. A Serverelite-nél sok éve azon dolgozunk, hogy mindenki megtalálhassa azt a szervert, mely funkciókban és erőforrásokban is tökéletes az igényekhez. 

 

Dell Poweredge szériánk remek változatossággal várja Önt is, ha egy költséghatékony, olcsó szervert szeretne venni magánvállalkozásához vagy egyéb saját célokra. A Dell R710 tökéletes választás, ha egy megbízható középkategóriás szervert keres, amely képes rengeteg feladat ellátására. 8 GB RAM, 4 magos processzor, 2 db tápegység, kiváló redundancia, megbízható működés. A Dell R710 remek opció azoknak, akik praktikus egységeket keresnek, hiszen rack felépítéséből adódóan elhelyezhető rack állványban egyéb berendezések mellett, vagy akár több másik szerver között is. A Poweredge széria üzemeltetése rendkívül könnyen megoldható.

A rack szervereket, a szervertermekben PowerVault storage-al, speciális Dell UPS szünetmentes egységgel, valamint Dell PowerConnect switch-el is össze lehet kötni, így költséghatékony R710-es egységeinkből egy jól működő, megbízható és olcsó szerverparkot is ki lehet alakítani, ha van erre igény. A Dell R710-es modellt megvásárolhatja speciális szolgáltatásokkal, mint például szerver monitoring, valamint kiterjesztett garancia, amelyek által sokkal biztonságosabbá válik az Ön számára is az egységek üzemeltetése a későbbiekben. Válassza Ön is a Serverelite termékeit és hozza létre az ideális IT infrastruktúrát még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: Dell R710 Dell PoweEdge R710