Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • Akár 5 év garancia és
  garancia hosszabbítás

A Dell rack szerverekkel Ön is jól jár

A legtöbb nagyobb cégnél rack szervereket használnak, hiszen ezek az egységek elégítik ki a legjobban a nagy adatforgalom igényt, valamint kis helyen is praktikusan elférnek egy dedikált szerverszobában.

A Dell rack szerverek nagy népszerűséget élveztek az elmúlt években, köszönhetően megbízhatóságuknak, könnyű beüzemelhetőségüknek, valamint egyszerű karbantartásuknak. Ha Ön is egy hatékony szerverparkot szeretne létrehozni olcsón, akkor válassza a Serverelite termékeit még ma! Kiváló minőségű, erős rack szervereket biztosítunk a Dell Poweredge szériából, mely az egyik legnépszerűbb - szerver célra gyártott számítógép széria jelenleg a piacon! Az R210-től az R710-ig rengeteg közép, valamint felső kategóriás szervergép közül választhat Ön is, melyek között garantált, hogy fog találni ideális egységet. Ha speciális igényei vannak például memória, tárhely vagy tápegységek terén, akkor rack szervereinknél lehetőség van egyed konfigurációt is létrehozni, amely által olyanra szabhatja a szerveregységet, amilyenre csak szeretné.

Érdemes igénybe vennie szerver monitoring, valamint kiterjesztett garancia szolgáltatásainkat is, hogy szerverei biztonságosan és hatékonyan üzemelhessenek a jövőben. A PowerEdge R széria rengeteg lehetőséget biztosít modern IT infrastruktúrákban. Minden Dell rack szerverünk számos konfigurációs opcióval rendelkezik, beleértve akár 2 processzort, akár 300+ GB RAM-ot, több tucat terrabájtnyi tárhelyet, valamint több tápegységet az ideális redundancia érdekében. Rack szervereinkkel Ön is létrehozhatja a tökéletes szerverparkot elérhető áron cége, vállalkozása számára. Ismerje meg termékeinket még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: rack szerver Dell rack szerverek