Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • Akár 5 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Felújított, előre konfigurált Dell szervergépek elérhető áron!

Sok éve értékesítjük Dell Poweredge szériás szervergépeinket, és az évek alatt rengeteg ügyfelünknek segítettünk kialakítani az ideális IT infrastruktúrát vállalkozáshoz, webhosting-hoz, tárhely üzemeltetéshez, valamint egyéb célokra.

 Dell szervergépeink rendkívül megbízható és hatékony választásnak számítanak jelenleg a szerverpiacon. A Serverelite-nél lehetősége van teljesen egyedi szervergépek kialakítására is, melyekbe az igényeinek megfelelően tudja a hardvereket konfigurálni, így a gép tökéletesen a céljainak megfelelően lesz kialakítva. Egy erős és megbízható szervert keres otthonra vagy kis- és középvállalkozásának? Válassza Ön is Dell torony szervergépeinket, melyek kiváló választásnak bizonyulnak olyan helyzetekbe, ahol nincs szükség kifejezetten nagy adatközpontokra és ár értékarányban is kedvezőek.

Az álló torony szerverek praktikusan elhelyezhetők irodákban, műhelyekben, otthon, és kiválóan alkalmasak belső fájlcsere és nyomtatás kiszolgálására, adatok tárolására, webhely üzemeltetésre, stb. Ha csak egy vagy pár kiszolgálóra van szüksége, a torony szerverek jó megoldásnak számít, és a helyigényük is kicsi. Dell Poweredge szériánk a közép és a prémium kategóriát felkarolja, így garantált, hogy Ön is talál igényeinek megfelelő gépet. A Serverelite csak minőségi termékekkel, alkatrészekkel és szolgáltatásokkal dolgozik. Ha Ön is az ideális IT infrastruktúrát keresi, akkor válasszon termékeink közül.

Tartalomhoz tartozó címkék: szervergép Dell szerver