Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk.
Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • 1 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Felújított, előre konfigurált Dell szervergépek elérhető áron!

Sok éve értékesítjük Dell Poweredge szériás szervergépeinket, és az évek alatt rengeteg ügyfelünknek segítettünk kialakítani az ideális IT infrastruktúrát vállalkozáshoz, webhosting-hoz, tárhely üzemeltetéshez, valamint egyéb célokra.

 Dell szervergépeink rendkívül megbízható és hatékony választásnak számítanak jelenleg a szerverpiacon, ráadásul rendelkezünk prémium és költséghatékony egységekkel is választékunkban. A Serverelite-nél lehetősége van teljesen egyedi szervergépek kialakítására is, melyekbe az igényeknek megfelelően rakhat hardvert, így a gép tökéletesen a céloknak megfelelően lesz kialakítva. Egy erős és megbízható szervert keres otthonra? Válassza Ön is Dell torony szervergépeinket, melyek kiváló választásnak bizonyulnak olyan helyzetekbe, ahol nincs szükség kifejezetten nagy adatközpontokra.

Az álló torony szerverek praktikusan elhelyezhetők irodákban, műhelyekben, otthon, és kiválóan alkalmasak belső fájlcsere és nyomtatás kiszolgálására, adatok tárolására, webhely üzemeltetésre, stb. Ha csak egy vagy pár kiszolgálóra van szükség, a torony szerverek jó megoldásnak számítanak könnyű telepíthetőségük és kevés helyigényük miatt. Dell Poweredge szériánk a közép és a prémium kategóriát felkarolja, így garantált, hogy Ön is talál igényeinek megfelelő gépet. Ha mégsem, akkor pedig összeállíthat egy olyat, ami már garantáltan megfelelő! A Serverelite csak minőségi termékekkel, alkatrészekkel és szolgáltatásokkal dolgozik. Ha Ön is az ideális IT infrastruktúrát keresi, akkor válassza termékeinket!

Tartalomhoz tartozó címkék: szervergép Dell szerver