Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk.
Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • 1 év garancia és
  garancia hosszabbítás

HDD-ket teszteltünk

Dóra György az Uptime Kft-től rendszeresen vásárolt szervereket tőlünk és ezen alkalmak során rengeteget beszélgettünk az eszközökről. Lenyűgözve hallgattuk, hogy mennyi mindent tud róluk, milyen méréseket végez és ezek alapján hogyan választja ki minden esetben a legoptimálisabb megoldást. Azt gondoltuk, hogy erre más szakemberek is kíváncsiak lennének, ezért megkérdeztük Gyurit, hogy nincs-e kedve letesztelni néhány eszközünket és a tapasztalatait megosztani velünk a kamera előtt.

Szerencsére igent mondott és egy remek hangulatú forgatási nap végén sikerült is rögzítenünk két anyagot. Gyuri órákig tudna beszélni a témákról, de sikerült két emészthető hosszúságú anyagot összeraknunk, amiket a könnyebb fogyaszthatóság kedvéért két-két részre bontottunk. Az összes mérési eredményt pedig letölthető formában is elérhetővé tettük. A jövőben tervezünk további videókat Gyuri segítségével, mert még számtalan érdekesség van, amit meg szeretne mutatni, de várjuk a javaslataitokat is, hogy milyen témákat látnátok szívesen.

A videók és a mérési eredmények elérhetőek az alábbi oldalunkon:

https://serverelite.hu/teszt-videok

A tesztekben szereplő eszközök elérhetőek és megvásárolhatóak kínálatunkban:

https://serverelite.hu/szerver-alkatreszek-80/merevlemezek-88