Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

  • 15+ év szakmai
    tapasztalat
  • Megbízható, tesztelt
    eszközök
  • Minden termék raktárról
    - azonnali szállítás - Önnek!
  • Akár 5 év garancia és
    garancia hosszabbítás

NBD Pick Up & Return kiterjesztett garancia 14th: +12 hónap

Ár:
49.990 Ft + ÁFA ( 63.487 Ft )
Cikkszám: NBDP14TH
Készlet: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 64
Várható szállítási díj (bruttó összeg): Ingyenes

Termékleírás

NBD pick up & return garancia NBD pick up & return garancia felára, minden terméknél külön-külön fel van tüntetve.
ServerElite az NBD pick up & return garancia megvásárlásakor garantálja, hogy egy esetlegesen meghibásodott alkatrész helyett, a következő munkanapra megküldi a meghibásodott alkatrész cseréjét, vagy raktárkészlet hiány esetén, – előzetes egyeztetést követően -, a hibás termékkel egyenértékű helyettesítő terméket vagy magasabb kategóriájú terméket. (A meghibásodás bejelentésének, a tárgynapon 14:00 óráig meg kell történjen) ServerElite a hibás terméket egy előre egyeztetett időpontban elszállítja a vásárló telephelyéről.
ServerElite kizárólag Magyarország területére küldi meg a csere alkatrészt, illetve Magyarország területéről szállítja el a meghibásodottat.
Kiterjesztett garancia A kiterjesztett garancia a ServerElite által nyújtott alap 12 hónap jótállási idő meghosszabbítását jelenti, mellyel a ServerElite-nél vásárolt eszközét hosszabb ideig tudhatja biztonságban. A meghosszabbítás ideje plusz 12 hónapig tart, melynek kezdő napja az alap jótállási idő lejáratától számítandó.
A kiterjesztett garancia ideje alatt, a Vásárlók ugyanazokat az előnyöket élvezhetik, mint a Standard pick up & return, az NBD pick up & return és az NBD helyszíni garancia esetében. A kiterjesztett garancia szolgáltatás külön térítés ellenében vehető igénybe, melynek ára a termékeknél külön-külön fel van tüntetve.
Amennyiben a kiterjesztett garanciát a vásárláskor nem veszi igénybe a Vásárló, úgy az alap jótállási/garancia idő lejárta előtt 3 hónappal még lehetősége van a Vásárlónak megigényelni ezt. A kiterjesztett garancia igénylés érvényesítéséről, áráról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, az info@serverelite.hu email címen.
Garanciális feltételek Részletes garanciális feltételek

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!