Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • Akár 5 év garancia és
  garancia hosszabbítás

NBD Onsite kiterjesztett garancia Gen9: +12 hónap

Ár:
59.990 Ft + ÁFA ( 76.187 Ft )
Cikkszám: NBDOG9
Készlet: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 77
Várható szállítási díj (bruttó összeg): Ingyenes

Termékleírás

NBD onsite garancia NBD onsite garancia felára, minden terméknél külön-külön fel van tüntetve.
ServerElite az NBD onsite garancia megvásárlásakor vállalja, hogy egy adott napon történő, esetlegesen meghibásodott alkatrész bejelentését követő munkanapon szervizmérnök kolléga érkezik a vásárló telephelyére a ServerElite részéről, aki a helyszínen cseréli a meghibásodott alkatrészt. (A meghibásodás bejelentésének, a tárgynap 14:00 óráig kell, hogy megtörténjen) Amennyiben raktárkészleten hiány tapasztalható a meghibásodott alkatrészből, úgy – előzetes egyeztetést követően -, a hibás alkatrésszel egyenértékű helyettesítő terméket, vagy a hibás alkatrésznél magasabb kategóriájú csere terméket visz a helyszínre a szervizmérnök kolléga.
A feltüntetett ár tartalmazza, a csere alkatrész, továbbá a szervizmérnök kiszállási és munkadíját is.
A szervizmérnök kiszálláskor nem felel egyetlen firmware, driver telepítésért, illetve RAID, operációs rendszer konfigurálásért és/vagy telepítéséért.
ServerElite kizárólag Magyarország területén vállalja az NBD helyszíni garancia igénybevételének lehetőségét.
Kiterjesztett garancia A kiterjesztett garancia a ServerElite által nyújtott alap 12 hónap jótállási idő meghosszabbítását jelenti, mellyel a ServerElite-nél vásárolt eszközét hosszabb ideig tudhatja biztonságban. A meghosszabbítás ideje plusz 12 hónapig tart, melynek kezdő napja az alap jótállási idő lejáratától számítandó.
A kiterjesztett garancia ideje alatt, a Vásárlók ugyanazokat az előnyöket élvezhetik, mint a Standard pick up & return, az NBD pick up & return és az NBD helyszíni garancia esetében. A kiterjesztett garancia szolgáltatás külön térítés ellenében vehető igénybe, melynek ára a termékeknél külön-külön fel van tüntetve.
Amennyiben a kiterjesztett garanciát a vásárláskor nem veszi igénybe a Vásárló, úgy az alap jótállási/garancia idő lejárta előtt 3 hónappal még lehetősége van a Vásárlónak megigényelni ezt. A kiterjesztett garancia igénylés érvényesítéséről, áráról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, az info@serverelite.hu email címen.
Garanciális feltételek Részletes garanciális feltételek

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!