Termékek Menü

Fejléc előny

Kategóriák alatti előnyök

 • 15+ év szakmai
  tapasztalat
 • Megbízható, tesztelt
  eszközök
 • Minden termék raktárról
  - azonnali szállítás - Önnek!
 • Akár 5 év garancia és
  garancia hosszabbítás

Standard Pick up & return kiterjesztett garancia 13th: +12 hónap

Ár:
44.990 Ft + ÁFA ( 57.137 Ft )
Cikkszám: SPR13TH
Készlet: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 58
Várható szállítási díj (bruttó összeg): Ingyenes

Termékleírás

Standard pick up & return garancia A Standard pick up & return garancia árát, a megvásárolt termék ára tartalmazza.
ServerElite a Standard pick up & return garancia jegyében, az iparági standard-eknél magasabb szolgáltatást biztosít. A ServerElite vállalja, hogy egy esetleges meghibásodás esetén a meghibásodott alkatrész bevizsgálását követően, 15 napon belül csere alkatrészt küld. Amennyiben raktárkészlet hiány tapasztalható a meghibásodott alkatrészből, úgy – előzetes egyeztetést követően -, a hibás alkatrésszel egyenértékű helyettesítő terméket, vagy a hibás alkatrésznél magasabb kategóriájú csere terméket küld meg a vásárló részére. A Vásárló felelőssége a meghibásodott alkatrész visszaküldése (saját költségén) a ServerElite részére.
ServerElite kizárólag Magyarország területére küldi meg a csere alkatrészt.
Kiterjesztett garancia A kiterjesztett garancia a ServerElite által nyújtott alap 12 hónap jótállási idő meghosszabbítását jelenti, mellyel a ServerElite-nél vásárolt eszközét hosszabb ideig tudhatja biztonságban. A meghosszabbítás ideje plusz 12 hónapig tart, melynek kezdő napja az alap jótállási idő lejáratától számítandó.
A kiterjesztett garancia ideje alatt, a Vásárlók ugyanazokat az előnyöket élvezhetik, mint a Standard pick up & return, az NBD pick up & return és az NBD helyszíni garancia esetében. A kiterjesztett garancia szolgáltatás külön térítés ellenében vehető igénybe, melynek ára a termékeknél külön-külön fel van tüntetve.
Amennyiben a kiterjesztett garanciát a vásárláskor nem veszi igénybe a Vásárló, úgy az alap jótállási/garancia idő lejárta előtt 3 hónappal még lehetősége van a Vásárlónak megigényelni ezt. A kiterjesztett garancia igénylés érvényesítéséről, áráról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, az info@serverelite.hu email címen.
Garanciális feltételek Részletes garanciális feltételek

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!